کارهای ممنوعه دربگو مگو های همسران
⚪️⚪️⚪️
دعوا و بگومگو میان زوجها مسائل طبیعی است. بیتردید دو آدم متفاوت، همیشه همنظر نیستند
۱. به درخواست همسرتان برای فاصله گرفتن، احترام بگذارید
.
۲. طرز فکر «همه یا هیچ» را از خود دور کنید
پس از بحثی پرسروصدا، سعی کنید ذهنتان را باز کنید. در میانهی دعوای سادهترین کار این است که همهچیز را سیاهوسفید ببینیم. بهعقیدهٔ «فلمینگ»، استفاده از عبارتهایی مانند «تو همیشه…» یا «تو هیچوقت…» کمکی به حل مشکل نمیکند؛ پس از اینکه سروصدا خوابید، کمی دامنه دیدتان را افزایش دهید و از زاویه دید همسرتان به موضوع نگاه کنید.
۳. بیتفاوت نباشید
کاملاً طبیعی است که از او فاصله بگیرید. اشکالی هم ندارد، بهشرطیکه این موضوع را به طرف مقابل اطلاع دهید. اگر شانه بالا بیندازید و همسرتان را ندیده بگیرید، می توانید نتیجه بگیرید که او هم شما را نفی کند . بنابراین ممکن است از صحبت درباره احساسش منصرف شود. : «احساسات من مثل تو سریع فروکش نمیکنه. ۲۴ ساعت به من زمان بده تا بهتر بشه. اگر بهتر نشد، در موردش بیشتر حرف میزنیم.»
۴. از حرفهای همسرتان برای خود غول نسازید
هرچه در دعوا گفته شده است، همانجا دفن شود. گذشته ها گذشته! اگر در دعوا در مقابل حرفی که باعث رنجشتان شد، همان موقع به او بگویید که این حرفش چقدر برایتان آزاردهنده بود. اگر روز بعد، هنوز هم از حرفهای همسرتان دلخور هستید، پیش از اینکه به سراغ او بروید، به خودتان زمان بدهید.
۵. وقتی رنجش هنوزهست ، نمی بخشد، به «ببخشید » ساده بسنده نمی شود
«ببخشید» خشکوخالی یعنی «خسته شدم، ولم کن. دیگه نمیخوام ادامه بدم!» کارشناس روابط زوجها، «لوری پان»، توصیه میکند که روشن کنیم به چه دلیل عذرخواهی میکنیم و همچنین چگونه در آینده برای جلوگیری از تکرار اشتباه تلاش میکنیم: «ببخشید که…. از این به بعد…»
۶. بهانهتراشی نکنید
پژوهشی در دانشگاه برکلی نشان داد زوجهایی که خواب کافی ندارند، بیشتر با هم دعوا میکنند! بااینحال، با بهانهتراشی برای دعوا، در حق همسرتان بیانصافی میکنید. به گفتۀ دکتر «گالند»، دعوا ناشی از بی اطلاعی است. اگر عصبانی، ناراحت یا آزرده هستید، همسرتان باید بداند. پس دفعه بعد که روز کاری اعصابخردکنی داشتید، پیش از اینکه به خانه برسید، در پیامکی موضوع را به او اطلاع دهید تا بداند که احتمالاً حساس و بیحوصله هستید .
۷. اگر همسرتان با گفت وگو به سراغتان آمد، دوری نکنید
وقتی چند دقیقه از دعوایتان گذشت، به همسرتان پس از اینکه آرام شدید (هر دوی شما) آماده حرفزدن و شنیدن درباره این موضوع بود.
۸. نیشوکنایه نزنید
در دعوا هرقدر هم که دلتان نمی خواهد بدوبیراهخور را انتخاب کنید یا کنایه بزنید. هرگز به طرف مقابل فحش ندهید؛ جبران این مشکل است
۹. اگر راضی نیستید، برای آشتی تن به رابطه جنسی ندهید
۱۰. زیاد بر روی دلیل دعوا تمرکز ن کنید
فرض کنید مهمان دارید و همسرتان فراموش کرده است موقع برگشت، میوه بخرد. بهجای قیلوقال برای اینکه چرا میوه نحرید ، میتوانید برای خرید میوه برنامه جدید اجرا کنید . از شب پیشرویتان لذت ببرید و بهفکر راههای مختلف گوشمالیدادن همسرتان نباشید.
۱۱. نگویید «منظوری نداشتم!»
«نمیخواستم…»، «منظورم این نبود!» و … مانند این است که می خواهید آب را به جوی برید! این عبارتها حتی وضعیت را بدتر میکند
۱۲. بهخاطر دعوای خود را سرزنش نکنید
همه ما همسری میخواهیم به ما و رابطه مان اهمیت بدهد .بحث و دعوا میتواند برای حفظ یا بهبود رابطه باشد! «پان» معتقد است وقتی زوجی میگویند «ما قدیم خیلی دعوا میکردیم، الان حرف هم رو قبول میکنیم و به کارمون میرسیم!» مطمئن
دیگر به پایان رسیدهاند.
🌹🌹🌹
روانشناسی و مشاوره احساس زندگی
با بهترین دکتر روانشناس و مشاور خانواده آماده ارائه خدمات مشاوره و رواندرمانی است
دنبال کردن من در اینستاگرام
نظرات
ارسال یک نظر