مدیریت دعوای خانوادگی
مدیریت دعوای خانوادگی
.تکنیک توقف🙋♀
در این تکنیک وقتی مشاجره و درگیری اوج می گیرد، دست خود را بالا می گیرید و فریاد می زنید «توقف» یا «ایست». این علائمی است که می گوید دو طرف باید فریاد زدن را متوقف کنند و به اتاق های مجزایی بروند.
2- تکنیک بازگشت🚶♀
وقتی آرام شدید، دوباره باز گردید و با آرامش درباره مشکل صحبت کنید. اگر احساس خشم دارید صحبت درباره مشکل را به بعد موکول کنید.
3.تکنیک تایم اوت🤦♀
زوج ها، هنگام مشاجره هیجان زده می شوند. وقتی این اتفاق می افتد میزان ضربان قلب، تنفس، نبض و هورمون آدرنالین خون افزایش می یابد. در این تکنیک فرد به اتاقی می رود و 15-10 دقیقه بی سر و صدا می نشیند.
4.تکنیک تنفس آهسته🧘♀
گاهی وقت ها برای آرام شدن باید نفس عمیق کشید. در این مهلت 15-10 دقیقه ای استراحت، دستتان را روی شکم خود بگذارید و نفس بکشید. کم کم سرعت نفس کشیدنتان را کم کنید و عمیق تر نفس بکشید. پس از چند لحظه آرام خواهید شد.
5.تکنیک گفت و گوی محترمانه🗣
پس از گوش دادن به همه حرف های همسر، از نیازها، نگرانی ها و مسائلی که باعث ناراحتی شما شده است، با آرامش و احترام سخن بگویید:
🔺 نیازها و نگرانی های خود را شرح دهید.
🔺 همسر خود را سرزنش نکنید.
🔺در جستجوی راه حلی باشید.
🔺 از او بخواهید خلاصه حرف های شما را بازگو کند.
6.تکنیک ارتباط چشمی👀
با استفاده از روش گوش دادن فعال، می توانید به همسر خود نشان دهید که به حرف های او گوش می دهید. وقتی همسر شما حرف می زند، به چشم هایش نگاه کنید. هر دو سه دقیقه یک بار، حرف های همسر خود را جمع بندی کرده و بازگو کنید با استفاده از زبان بدن- با حرکت هایی مانند تکان سر- او را به حرف زدن تشویق کنید.
نظرات
ارسال یک نظر